top of page

Steun Herent Helpt

Vraag je je af op welke manier je ons nog kan steunen bij ons acties voor mensen in nood? Uiteraard kan je steeds één van onze actuele projecten steunen of hulp bieden bij een evenement. 

Verder is het ook mogelijk om een vrije financiële gift te doen aan de VZW. Deze middelen worden in de toekomst ingezet voor hulpverlening aan mensen in nood. Vanaf 2023 zijn we vooral lokaal actief (Groot-Herent) en zetten we ons in voor (financiële) hulpverlening aan personen of gezinnen in nood. 

Je kan een bijdrage storten op BE57 0019 2222 3435. Vanaf 40 € per jaar zijn deze giften fiscaal aftrekbaar. We leveren hiervoor een fiscaal attest af. 

Vanaf 2023 bestaat ook de mogelijkheid om steunlid te worden van onze vzw. Meer informatie

Diet uytterhoeven_deel 2-3.jpg
20210810_180621_edited.jpg

Volg onze acties op Facebook

Via Facebook blijf je op de hoogte van al onze lopende projecten en evenementen. Ook inzamelingen op afroep worden verspreid via Facebook. 

Voorbeelden van inzamelingen op afroep:

  • Bedden voor een gezin dat een huisje toegewezen kreeg en geen meubels meer bezit. 

  • Thee, koffie, suiker, koekjes,... voor het sociaal huis in Pepinster waar getroffen bewoners zich kunnen opwarmen en waar ze terecht kunnen voor wat gezelschap. 

Steun ons via Trooper

Telkens jij iets koopt via Trooper gaat er een percentje naar de kas van Herent helpt. Weet dat bijna alle bekende en minder bekende shops erop staan en dat jij geen rosse eurocent extra betaalt.

1. Zoek de Trooperpagina van je vereniging.

2. Zoek de shop waar je wil aankopen.

3. Doe je aankoop net zoals anders.

4. De shop schenkt een percent aan je vereniging.

Easy toch?

kei cool.png
bottom of page