top of page

Herent helpt

Aline

Over het meisje dat onze harten stal. Dat laat zien dat gezinnen die het reeds moeilijk hadden eens zo hard getroffen werden door de watersnood. Voor hen dragen we graag ons steentje bij. En jij toch ook?

Aline, 7 jaar

Het verhaal

Tijdens één van onze vorige projecten, de inzameling van meubelen voor slachtoffers, leerden we Aline en haar familie kennen. Ze stal onmiddellijk ons hart!

Aline woont samen met haar tweelingzusje van 7 en haar ouders in het getroffen gebied. Ze is een meisje met een beperking, zowel mentaal als fysiek. 

De ouders van Aline doen al het mogelijke om hun leven terug op te bouwen. Maar dat gaat moeizaam. Als we de mama van Aline vragen waarmee we haar nog een plezier kunnen doen antwoord ze... een rolstoelfiets, zodat ik terug met Aline en haar zusje kan gaan fietsen en even de zorgen kan vergeten. 

Aline had een rolstoelfiets, maar ook deze werd vernietigd tijdens de overstromingen. 

Sinds het gesprek met de ouders van Aline hebben we verschillende inzamelingen gedaan om het bedrag voor de fiets bijeen te krijgen. Maar, een rolstoelfiets is niet goedkoop en we willen liefst investeren in een elektrisch model. Leuk weetje: de vader van Aline is van plan om met de fiets een uitleenproject op te starten, zodat naast Aline ook andere kindjes met een beperking gebruik kunnen maken van de fiets. 

Wat kan jij doen?

Uiteraard kan jij ook je steentje bijdragen! Een bijdrage voor de fiets van Aline is altijd welkom op ons rekeningnummer

BE57 0019 2222 3435

Vanaf 40 € per jaar zijn deze giften fiscaal aftrekbaar. We leveren hiervoor een fiscaal attest af. 

Aline 2_edited.jpg
bottom of page